Praktijkgericht & persoonlijk

Slimmer Werken

Het is vaak lastig om ingesleten verouderde werkgewoonten te veranderen. Dat kost tijd, inzet en goede wil. Een gedegen plan van aanpak is de eerste stap op weg naar het nieuwe werken.

Kate's aanpak

 

Intake

Met de cursist(en) wordt een intake gesprek gehouden om de persoonlijke manier van werken, de wensen en verwachtingen te inventariseren.

Persoonlijke training

Wat is er op de werkplek aanwezig? Hoe wordt de werkplek gebruikt en hoe kan dat effectiever? Samen gaan we op zoek naar de meest optimale structuur van de werkplek en brengen we een praktische indeling aan. De meeste informatiestromen lopen via de computer en veel informatie wordt digitaal opgeslagen. Een goed opgezette database is een vereiste om belangrijke documenten snel terug te vinden. Samen bekijken we of en hoe uw database gereorganiseerd dient te worden.

Time management

De cursist geeft een overzicht van het takenpakket. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk een structuur op maat te maken waar al deze taken een plek krijgen. Het resultaat is een betere planning en het verdwijnen van achterstallig werk. Doordat er beter overzicht ontstaat wordt er niets meer vergeten en is er ook tijd voor ad hoc zaken. De digitale agenda speelt hierin een grote rol. Outlook of Gmail zijn de bekendste programma's waar ik mee werk.

Het Traject

De training bestaat uit meerdere afspraken. Om tot een andere manier van werken te komen is een proces nodig dat in meerdere stappen plaats vindt. Door meerdere afspraken in te plannen is het makkelijker de nieuwe manier van werken te handhaven. Door tussen de afspraken voldoende ruimte te nemen kan men de nieuwe gewoontes beter eigen maken. Ook kunnen we de nieuwe manier van werken nog aanpassen indien nodig.

Moderne technieken

Soms is het handiger om via Skype of Teamviewer nog een gedeelte van de begeleiding te voltooien. Na afloop van het coaching traject zal ik contact opnemen om te kijken of de nieuwe werkwijze bevalt en daar waar nodig aanpassingen te maken.

Meer weten?

Offertes worden gemaakt op basis van het uurtarief van €120,- ex BTW en reiskosten. Als u na het lezen van deze informatie een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend gesprek neemt u contact op met:

info @kateorganizing.nl

078-6427346

Contact

078-6427346

info@kateorganizing.nl

Papendrecht

Kate Organizing

 

Effectief met plezier

©Kate Organizing 2018