over kate

even voorstellen

Missie

Voor je het weet ben je 80.... en heb je meer tijd aan werk besteed dan je misschien had gewild. Het is mijn doelstelling dat mijn cursisten met veel plezier en voldoening effectief werken én dat ze een goede work-life balance krijgen. Het is geweldig om te zien hoe mensen met de juiste manier van werken weer rust en overzicht krijgen. Hun werkplezier neemt daardoor enorm toe!

Zakelijke markt

Vanaf 2000 ben ik werkzaam als trainer en coach onder de naam Kate Organizing. Mijn werkterrein is de zakelijke markt, onder andere scheepvaartbedrijven, gemeentes, industriële bedrijven en technische bedrijven. Met mijn begeleiding boek ik vooral veel effect bij mensen die vanuit de werkvloer opgeklommen zijn naar de managementlaag. Zij hebben veel kennis van het bedrijf en kunnen de hulp in het organiseren van hun werk goed gebruiken en inzetten.

Professioneel
Om mijn kennis up to date te houden volg ik regelmatig bijscholingscursussen. De Post-HBO vakopleiding bij de School voor Organizing heb ik voorjaar 2016 afgerond. Contacten met collega’s in de intervisiegroep houden mij scherp in het uitoefenen van mijn vak. De speerpunten in deze groep zijn: zorgvuldigheid, integriteit, vertrouwen en kritisch naar je eigen rol in het geheel (durven) kijken. Tevens ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Hier volg ik regelmatig bijscholingsdagen en mijn werk valt onder het klachtenreglement van de NBPO.

Achtergrond
Tussen 1985 en 2000 heb ik op verschillende werkplekken de zaken opnieuw georganiseerd om er gestructureerd te kunnen werken. Nadat ik enkele jaren voor een trainingsbureau werkzaam was volgde ik een opleiding tot professional organizer, waarna ik mij aansloot bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers. Mijn HBO opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding komt nog steeds goed van pas door o.a. de vakken pedagogiek, psychologie en didaktiek. Die zijn dagelijks inzetbaar in mijn praktijk. Bewegen is nog altijd heel belangrijk voor me, ik sport graag en geef een paar uur per week les op een sportschool.

kate organizing - over Kate

kate organizing staat voor

  • rust
  • ruimte
  • overzicht

Aanvraag intakegesprek

Wilt u meer informatie over Kate Organizing en wat Kate kan doen voor u en uw bedrijf, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u op locatie.

© kate organizing 2021

Delen

kate organizing

Effectief met plezier