aanpak

Praktijkgericht & persoonlijk

Slimmer Werken

Het is vaak lastig om ingesleten verouderde werkgewoonten te veranderen. Dat kost tijd, inzet en goede wil. Een gedegen plan van aanpak is de eerste stap op weg naar het nieuwe werken.

Kate's aanpak

Intake
Met de cursist(en) wordt een (online) intake gehouden om de persoonlijke manier van werken, de wensen en verwachtingen te inventariseren.

Persoonlijke training
We kijken naar werkplek, werkplanning en werkwijze. Hoe organiseer jij je werk nu en waar zitten de verbeterpunten?  Samen gaan we op zoek naar de meest optimale manier van werken die bij jou past. Je mail, agenda en taken komen samen in een systeem waar niets meer vergeten hoeft te worden en je met overzicht kan werken. Doordat er beter overzicht ontstaat wordt er niets meer vergeten en is er ook tijd voor ad hoc zaken. 

1op1 coaching of workshop
Je kan kiezen uit verschillende trainingen. De 1op1 coaching bestaat uit een theorie die steeds wordt afgewisseld met de praktische toepassing hiervan. Hierdoor leer je meteen hoe alles werkt en onthoud je alles beter. De 1op1 trajecten zorgen voor een directe borging van het geleerde. De workshops zijn vooral voor bedrijven waar meerdere medewerkers in aanmerking komen voor de training. De workshop Slimmer Werken bevat alle theorie en wordt voor de borging opgevolgd door 1 of 2 sessies 1op1 coaching. Ook kan een bedrijf kiezen voor een gezamenlijk vervolg in de vorm van een Outlooktraining (of Gmail als dat het programma is waar mee wordt gewerkt).

Nazorg
Soms is het handiger om via Skype of Teamviewer nog een gedeelte van de begeleiding te voltooien. Na afloop van het traject zal ik contact opnemen om te kijken of de nieuwe werkwijze bevalt en daar waar nodig aanpassingen te maken. Tijdens de trajecten mag je altijd via mail of telefoon contact opnemen als je ergens tegenaan loopt.

kate organizing - over Kate

kate organizing staat voor

  • rust
  • ruimte
  • overzicht

Aanvraag intakegesprek

Wilt u meer informatie over Kate Organizing en wat Kate kan doen voor u en uw bedrijf, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u op locatie.

© kate organizing 2021

Delen

kate organizing

Effectief met plezier