Groepstraining

Workshop Slimmer Werken

Tijdens deze interactieve workshop leer je hoe je beter prioriteiten kunt stellen. Je leert de basisbeginselen van Slimmer Werken en we doen een aantal oefeningen waardoor je inzicht krijgt in je manier van werken. Bovendien krijg je handvatten zodat je dit meteen in je dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen.

 

Het programma:

• Prioriteiten

• Plannen en planning bewaken

• Taakstromen

• De zin en onzin van multitasken.

 

Na deze workshop plan ik met iedere deelnemer een individuele afspraak van een dagdeel (3 uur) om het geleerde te implementeren in de eigen werksituatie. Het is lastig om een algemeen verhaal te vertalen naar je eigen situatie. Je komt vol goede ideeën en plannen op je werkplek maar wat tijdens de workshop zo logisch leek blijkt lastiger te implementeren dan je dacht. Met mijn individuele begeleiding zorgen we dat er ook daadwerkelijk iets verandert.

 

De kosten voor deze workshop, inclusief de afspraak voor individuele begeleiding, bedragen slechts € 597,- euro p.p. ex btw. Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers!

 

Deze workshop is ook incompany te organiseren als kick-off voor een groep medewerkers die daarna verder gaan met het individuele traject. Vraag een offerte aan op maat.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Contact

078-6427346

info@kateorganizing.nl

Papendrecht

Kate Organizing

 

Effectief met plezier

©Kate Organizing 2018