referenties

klanten vertellen

Cathy is een zeer gedreven Personal Organiser. Zij brengt voor medewerkers heel makkelijk structuur aan. Een prima combi van theorie en praktijk. Cathy laat mensen efficiënter werken. Wat mij betreft een aanbeveling voor veel managers en medewerkers.

Bart Brouwer - KoffiePartners (2020)

Cathy is afgeleid van Catharina wat 'rein, schoon, zuiver' betekent. En dat is wat ze doet. Het weer opschonen van je mailbox of je mappenbestanden maar eigenlijk is de meeste meerwaarde: een opgeruimd hoofd. Ik ben een "fladderaar" wat bij mij vaak ontaardde in heel veel doen maar weinig afmaken. Cathy leerde mij te "fladderen" binnen mijn structuur! Het geeft me rust en ik weet op elk moment van de dag waar ik mee bezig ben. (en niet alleen in zakelijke context). Cathy dank voor het helpen ordenen van mijn chaos. Ik kan je van harte aanbevelen!!

Boudy Pilgrim - Stress- en burnoutcoach (2020)

Cathy Hoekstra heb ik ontmoet bij een van de ontbijt bijeenkomst van Business Connected Drechtsteden. Doordat Cathy meteen duidelijk was in haar pitch en daarnaast vriendelijk en toegankelijk is, hebben wij vrij snel een afspraak kunnen maken. Cathy heeft het MT van DAR Bouwadvies BV met een twee-daagse In compagny training naar een efficiënter level kunnen brengen. Wij hebben praktische hulp bij tijdnood en handige tools om de stress te reduceren en reguleren ontvangen en hebben deze meteen geïmplementeerd op zowel onze desktop als onze persoonlijke apparaten als IPhone en Ipad. Concreet geeft de training van Cathty ons rust en overzicht waardoor wij efficiënter bezig kunnen zijn met onze corebusiness: vergunningen Wij raden de training van Cathy bijzonder aan bij ondernemers die flexibel, efficiënter en overzichtelijker willen werken. Cathy Bedankt!

David Roelofs - DAR Bouwadvies (2020)

Door mijn werkgever kreeg ik een Time Management training van Cathy aangeboden. De dag van onze eerste afspraak liep ik voor mijn gevoel volledig achter de feiten aan (volle mailbox, verkeerde prioriteiten en verkeerde structuur) en dit bleek volkomen waar te zijn. In een sessie van 3 uur heeft Cathy orde geschept in de chaos en structuur aangebracht, waar ik direct profijt van heb ondervonden. Sinds die dag werk ik volgens deze structuur en dit geeft enorm veel rust, heb daardoor het gevoel terug dat ik het onder controle heb. Naast haar kennis is Cathy een zeer prettige in de omgang en voelde mij dan ook zeer op mijn gemak. Ik ben Cathy enorm dankbaar voor de hulp die zij mij geboden heeft, en zal haar dan ook aan iedereen aanbevelen die behoefte heeft aan een Time Management training.

Danny Koning - Objectief Management (2019)

Cathy heeft begin 2019 aan ons team een workshop timemanagement gegeven. Dit was niet de eerste keer en iedereen zegt dan altijd, "Dat weet ik wel en heb ik al een keer gedaan". Maar toch weet Cathy weer een aantal zaken die weggezakt zijn naar boven te halen en ook nieuwe inzichten te geven op welke wijze je rust en overzicht in je werkzaamheden kan verkrijgen. Kortom met haar energie en prettige wijze van communiceren kan Cathy meerwaarde aan je bedrijf en / of team toevoegen. Wat mij betreft voor iedereen raadzaam om geregeld eens een externe partij zoals Cathy naar je bedrijfsprocessen laten kijken.

Eric Wilderbeek - VVE Management, Vastgoedmanagement, Winkelcentrummanagement (2019)

Als Regionaal Service Manager bij Scania Nederland ben ik verantwoordelijk voor zes werkplaatsen waar wij Scania voertuigen en getrokken materiaal onderhouden en repareren. Transport staat nooit stil en klanten willen maximale up time uit hun voertuig halen. De werkdruk is hoog en neemt als maar toe, mensen zijn dagelijks druk met alle geplande en ongeplande werkzaamheden volgens afspraak te verwerken. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog op onze prioriteitenlijst en het aanbod van werk neemt alleen maar toe. De betrokkenheid van onze medewerkers bij de organisatie is groot wat ervoor zorgt dat ook de werkdruk toeneemt. Gevolg is dat mensen steeds harder en meer gaan werken, werk mee naar huis nemen en/of (te) lange dagen maken. Steeds harder lopen om alle brandjes te blussen was het gevolg ipv structuur aanbrengen, juiste dingen doen op het juiste moment en pro actief aan het werk te gaan. Het loslaten van het werk werd steeds lastiger wat invloed had op onze klant- en medewerkerstevredenheid. Cathy heeft meerdere medewerkers van Scania gecoacht op effectief en efficiënt werken. Wat opvalt is dat ze voor iedereen, binnen de manier waarop bij Scania gewerkt wordt, toch individuele oplossingen heeft. Cathy heeft structuur aangebracht in werkwijzen en outlook beheer. Ook het samenwerken binnen de teams is met sprongen vooruit gegaan, er is niet meer constant overleg wie wat oppakt maar duidelijkheid hoe de werkstroom loopt. Na de training ervaren de medewerkers meer overzicht, ze weten dat ze zaken niet vergeten en kunnen beter prioriteiten stellen. Daarnaast werken ze optimaal met Outlook in combinatie met de programma’s die Scania zelf heeft ontwikkeld. Op een open en ontspannen manier weet Cathy iedere medewerker te overtuigen van het nut om structuur aan te brengen in hun dagelijkse werkzaamheden. Met haar energie, inzet, geduld en kennis van zaken is zij een toegevoegde waarde voor iedere medewerker en voor onze organisatie geweest. Heeft u ook het gevoel dagelijks hard te rennen, stress te voelen en chaotische dagen te beleven om alle touwtjes van die dag weer aan elkaar geknoopt te krijgen? Twijfel niet en neem als de bliksem contact op met Cathy.

Sven van Velzen - Regionaal Service Manager bij Scania Nederland (2019)

Sinds de workshop en de 1 op 1 sessies die ik bij Cathy heb gevolgd is mijn werkdruk stukken verminderd. Ik had altijd het gevoel mijn werk nooit af te hebben, omdat ik overal aantekeningen, reminders en verschillende agenda’s had rond slingeren. Bij de 1 op 1 sessies bij Cathy heb ik geleerd alles op één plek te waren en op welke manier ik dit het beste kon doen. Hierdoor ervaar ik een hoop rust en ik heb veel baat bij de opgezette structuur. Verder ben ik van mening dat Cathy zich aanpast naar de persoon, zo heeft zij mij ook geholpen bij andere knelpunten op het werk. Een voorbeeld hiervan was nooit ‘nee zeggen’ tegen collega’s, waardoor ik zelf vaak mijn kostbare administratie tijd op gaf om collega’s en cliënten te ondersteunen. Door beter prioriteiten te stellen kan ik nog steeds ondersteunen waar nodig maar heb ik ook tijd voor mijn eigen werkzaamheden. Mijn werk-privé balans is met sprongen verbeterd en ik ervaar meer rust, zowel op mijn werk als hier buiten. Voor mij was het werken met Cathy een hele positieve ervaring en ben ik vol lof over Cathy en haar open manier van werken.

Dounia Veth, Begeleider-Coach, Cavent (2019)

De principes van time management kende ik al vanuit een training die ik lang geleden hebt gevolgd. Ik werk gestructureerd en pas de dingen toe waardoor ik overzicht houd over mijn werkzaamheden. Toch besloot ik onlangs een workshop bij Cathy te volgen. Zeker in deze tijd vol met afleidingen is het goed om af en toe weer even bij de les te blijven. Het was verfrissend om in de wereld van prio's te duiken en weer bewust te zijn van wat er zoal op een dag voorbij komt en hoe je bepaalt wat je wel/ niet doet. Cathy kan dit als geen ander goed uitleggen met vol enthousiasme. Ik vond het fijn om weer even de puntjes op de i te kunnen zetten, die ik nu weer toe pas in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Deborah Holleman, De Rotterdamse Ondernemerscoach (2018)

kate organizing staat voor

  • rust
  • ruimte
  • overzicht

Aanvraag intakegesprek

Wilt u meer informatie over Kate Organizing en wat Kate kan doen voor u en uw bedrijf, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u op locatie.

© kate organizing 2021

Delen

kate organizing

Effectief met plezier